ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Επιστροφές προϊόντων από υπαιτιότητα του αγοραστή γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων βαραίνει τον αγοραστή. Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση με όλα τα εξαρτήματα που συνοδεύουν τη συσκευασία. Ο αγοραστής οφείλει να μεριμνήσει την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία. Το προϊόν αφού επιστραφεί ελέγχεται από την εταιρία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στη εταιρία μας πραγματοποιείται και η επιστροφή των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. 

  • Επιστροφές προϊόντων από υπαιτιότητα της εταιρίας μας (λάθος προϊόν, ελαττωματικό) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (τηλεφωνικά, mail).

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων βαραίνει την εταιρία (Acs courier ή μεταφορική για άνω των 20kgr). Το προϊόν αφού επιστραφεί ελέγχεται από την εταιρία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στη εταιρία μας πραγματοποιείται και η επιστροφή των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή.