ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο ιστότοπος btsmedical.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που λειτουργεί η εταιρία με την επωνυμία «ΜΠΑΤΣΙΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο BTs Medical, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Κρίτωνος 9, Τ.Κ. 54639 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα btsmedical.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες με την αποδοχή από πλευράς τους των παρακάτω:

Η btsmedical.gr διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό της κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή κρίνει αυτή απαραίτητο.

Η btsmedical.gr δηλώνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας ή λόγους που είναι εκτός του ελέγχου της (καιρικά φαινόμενα, απεργίες και λοιπά).

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος btsmedical.gr θα γίνεται προσπάθεια διευθέτησης κατόπιν συνεννόησης. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, αρμόδια για την επίλυση διαφορών θα είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Επιστροφές προϊόντων από υπαιτιότητα του αγοραστή γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων βαραίνει τον αγοραστή. Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση με όλα τα εξαρτήματα που συνοδεύουν τη συσκευασία. Ο αγοραστής οφείλει να μεριμνήσει την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία. Το προϊόν αφού επιστραφεί ελέγχεται από την εταιρία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στη εταιρία μας πραγματοποιείται και η επιστροφή των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. 

  • Επιστροφές προϊόντων από υπαιτιότητα της εταιρίας μας (λάθος προϊόν, ελαττωματικό) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (τηλεφωνικά, mail).

Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων βαραίνει την εταιρία (Acs courier ή μεταφορική για άνω των 20kgr). Το προϊόν αφού επιστραφεί ελέγχεται από την εταιρία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στη εταιρία μας πραγματοποιείται και η επιστροφή των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Παραλαβή από το κατάστημα (χωρίς χρέωση)
  • Με courier επιλογής πελάτη -χρέωση παραλήπτη (δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής)
  • Με Acs courier (1-3 εργάσιμες ημέρες)

Αν η διεύθυνση αποστολής αποτελεί νησιωτική περιοχή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Αν η διεύθυνση αποστολής αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή σύμφωνα με τα κριτήρια της Acs courier (www.acscourier) ή πρόκειται για παραγγελία μεγάλου όγκου που ξεπερνά τα 20Kgr, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα ενημερωθείτε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων.

Μέχρι 5 κιλά η χρέωση είναι 5,00 ευρώ

Από 5 έως 10 κιλά η χρέωση είναι 7,00 ευρώ

Από 10 έως 20 κιλά η χρέωση είναι 10,00 ευρώ

Από 20 κιλά και πάνω θα υπάρχει συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών, το οποίο θα πληρωθεί με την παράδοση

Αντικαταβολή: 2 ευρώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πληρωμή στο κατάστημα
  • Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (τραπεζικά έξοδα καταθέτη) αναφέροντας αρ. παραγγελίας, όνομα, αιτιολογία:

AlphaBank
Αρ.Λογαριασμού:700002002020942 
IBAN: GR3501407000700002002020942

Τράπεζα Πειραιώς:

Αρ. Λογαριασμού: 5228100481986

IBAN: GR0701722280005228100481986

Η ενεργοποίηση της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον λογαριασμό της εταιρίας.

Οι τιμές των προϊόντων είναι υπολογισμένες με καθεστώς ΦΠΑ 24%. Αν ο πελάτης εμπίπτει σε καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ (Λέρος, Λέσβος, Κως, Σάμος,Χίος) ή μηδενικό (εξωτερικό) τότε η συναλλαγή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης.